Yhteystiedot

Aukioloajat
ma-pe 08-20
la 10-16
su suljettu

Ajanvaraus
09 - 784 713

Ajan voit varata puhelimitse numerosta 09-784 713, emme varaa aikoja sähköpostitse. Ajan peruutus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen varattua aikaa, käyttämättömästä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitamme 50% toimenpiteen hinnasta.

Osoite
Sopulitie 2B
00800 Helsinki

Pysäköinti
Auton voit jättää parkkipaikallemme tai kadun varteen, jossa pysäköinti on sallittua.

Kulku julkisilla
Sopulitien eläinlääkäriasemalle pääset helposti mm.

  • Bussilla 81 Herttoniemen metroasemalta, jää pois päätepysäkillä.
  • Bussilla 79 Herttoniemen metroasemalta tai Malmin asemalta, jää pois Siilitie 13 pysäkillä.

Jäätyäsi bussista, lähde kävelemään alaspäin loivasti vasemmalle kaartuvaa Sopulirinnettä. Sopulitien eläinlääkäriasema on heti rinteen lopussa vasemmalla. Punainen tiilitalo, jossa lukee "ELÄINLÄÄKÄRI".

Sähköposti
info ät sopulitienelainlaakariasema.fi


Näytä suurempi kartta

Muut yhteystiedot

Eläinsuojelu

Jokainen voi ilmoittaa huomaamastaan eläimen huonosta kohtelusta ympäristökeskuksen eläinsuojelueläinlääkärille p. (09) 310 31531 tai poliisille. Viranomaisten apuna toimivat Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton vapaaehtoiset eläinsuojeluvalvojat ja eläinsuojeluneuvojat sekä Helsingin eläinsuojeluyhdistys.

Vahingoittuneet luonnonvaraiset eläimet

Ota yhteyttä Korkeasaaren villieläinsairaalaan p. (09) 3103 7887 klo 9-20.

Löytöeläimet

Löytöeläintalo, Viikki Koetilantie p. 045-1134683 klo 8-20.

Kadonneet eläimet

Tee ilmoitus kadonneesta lemmikistäsi karkurit.fi-palveluun. Jos olet kadottanut Helsingin eläinsuojeluyhdistykseltä (HESY) ottamasi eläimen, ilmoita siitä lisäksi myös Hesyn päivystykseen p. (09) 54200100 tai sähköpostitse hesy@hesy.fi. Helsingissä , Espoossa , Vantaalla ja Kauniaisissa tehdään ilmoitus kadonneista eläimistä myös Viikin löytöeläintaloon. Katoamisilmoituksen voi tehdä myös netissä www.loytoelaintalo.fi. Kuvallinen katoamisilmoitus sähköpostilla: loytoelaintalo@elisanet.fi. Ilmoituksen yhteydessä on kerrottava eläimen tarkat tuntomerkit, katoamisaika ja -paikka sekä omistajan yhteystiedot.

Eläinlääkäripäivystys 24 h kiireellisten tapausten varalle